Gastenboek

In het gastenboek kunt u u een reactie geven over de activiteit waar u aan deelgenomen hebt. Indien u een vraag heeft dan kunt u gebruik maken van het contactformulier of via ons email-adres. Wij zullen deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Via het gastenboek worden door het bestuur geen vragen beantwoord.

Commentaren: 5
 • #5

  Ronald Overbeek Bloem (dinsdag, 22 januari 2019 13:09)

  Voor het tweede jaar op rij mochten wij een donatie van € 400 ontvangen. wederom dank ik U allen heel hartelijk namens het bestuur van de Johan Stekelenburg Stichting.

  Om een idee te geven van welke projecten er zoal worden gefinancierd, verwijs ik graag naar onze website www.johanstekelenburgstichting.nl.

  Met erkentelijke groet,

  Ronald Overbeek Bloem
  penningmeester Johan Stekelenburg Stichting

 • #4

  Velthuijsen mia (zondag, 04 februari 2018 15:49)


  Tot onze grote verrassing ontvingen wij eind vorig jaar van KVG Tilburg een hele mooie donatie.
  Namens het bestuur van de Johan Stekelenburg Stichting wil ik jullie dan ook heel hartelijk bedanken.
  Het ontvangen bedrag stelt ons in staat om weer een of meer kleinschalige projecten te behoeve van kansarme kinderen te financieren.

  Wij wensen ook jullie heel veel succes en plezier in het bereiken van jullie doelen.

  Met hartelijke groet,
  Johan Stekelenburg Stichting
  Ronald Overbeek Bloem ( penningmeester)

 • #3

  Raymond van Gerwen (vrijdag, 07 oktober 2016 12:17)

  Mag ik al jullie van harte bedanken voor jullie schenking aan de Stichting Vrienden van Villa Vivre! We zijn erg blij met jullie financiële ondersteuning.

  Met vriendelijke groet,
  Raymond van Gerwen

 • #2

  Yvonne Doevendans (maandag, 03 oktober 2016 11:34)

  Hallo leden van het bestuur,

  Ik kan er niet over uit hoe goed alles opgezet was. Hoe alles in elkaar paste. Het begon al met de ontvangst met die prachtige roosjes, zelfgemaakt bleek later.
  Jullie lied, en het stuk met de tijdslijn 1946-2016 was ook geweldig. Ook van de cabaretgroep heb ik erg genoten. Zeer professioneel.
  Goed dat jullie aan sommige mensen extra aandacht gaven. Het eten heeft bijzonder goed gesmaakt en het contact met andere leden was ook weer gezellig. Wat moet alles jullie veel tijd gekost hebben. Kortom CHAPEAU!!!!!!!
  Ik kijk terug op een zeer waardevolle middag en avond.

  Lieve groetjes van Yvonne Doevendans

 • #1

  Ied Roozen (zondag, 02 oktober 2016 19:03)

  Nogmaals hartelijk dank voor het prachtige feest t.g.v. het 70-jarig jubi8leum. Alles was prima verzorgd; heerlijk gesmaakt en mijn complimenten voor de liedteksten. Ik heb er alle vertrouwen in, dat het KVG-Tilburg met het huidige bestuur nog vele goede dingen kan voorbereiden. Ik ben er graag voor uit Ehrwald gekomen, ik heb echt genoten en weer vele KVG-leden kunnen begroeten.